Werktuigbouwkunde

Embedded Engineer

Wat krijg je?

Wat breng je mee?

Wat ga je doen?

Software Ontwikkeling
50%
Overleg
20%
Documentatie
20%
Testen
10%

Vacature

Als Embedded Engineer bij Wepro Ingenieursbureau zet jij bij verschillende opdrachtgevers van Wepro jouw kennis in voor de ontwikkeling van diverse applicaties die er toe doen! Jouw software komt terecht in systemen ten behoeve van de medische industrie, semicon of consumentenelektronica. Jij bent op de hoogte van de laatste stand van de techniek in jouw vakgebied en experimenteert met de nieuwste ontwikkelingen. Uiteindelijk ben je, samen met jouw team, verantwoordelijk voor een robuust technisch ontwerp dankzij (c)lean-code.

Naast het faciliteren van uitdagende projecten waar jij een wezenlijke bijdrage levert, investeren wij ook in jou. Dat doen we zowel technisch inhoudelijk als op het gebied van Soft Skills. Samen met jouw Team- en Accountmanager stippel jij jouw ideale loopbaan uit en word jij een echte specialist die op verschillende terreinen inzetbaar is. Uiteraard mét de zekerheid van Wepro als vaste werkgever.

Groeipad

Binnen Wepro krijg je de vrijheid en alle mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Samen gaan we bouwen aan een ontwikkelplan. Waarbij we nieuwsgierig zijn naar je visie en ambitie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling maar wij zullen er alles aan doen jou bij te staan!

  • Embedded Engineer

  • Medior Embedded Engineer/Junior System Engineer

  • Senior Embedded Engineer/System Engineer

  • Software Architect/Manager