Talent ontwikkeling

Talent ontwikkel model

Het Talent Ontwikkel Model (TOM) geeft jou de handvatten om jezelf optimaal te ontwikkelen binnen Wepro. Alles wat jij nodig hebt om jouw carrièrepad de juiste richting te geven:

  • Waar wil jij naartoe?
  • Zijn jouw doelen duidelijk en heb je duidelijke ambities?
  • Of ben je nog zoekende en wil je samen met ons richting geven aan jouw pad?

 

Door de verschillende fases van het Talent Ontwikkel Model te doorlopen geven wij jou de benodigde tools door middel van een persoonlijk ontwikkelplan, een talentenscan, relevante projecten, coaching en trainingen op het gebied van soft en hard skills.

Het Talent Ontwikkel Model bestaat uit 3 verschillende fases:

Fase 1 - Ontwikkelplan

In de eerste fase gaan wij kijken naar:

  • Wat drijft jou?
  • Wat zijn jouw talenten?
  • Wat is jouw ambitie?
  • Wat wil jij ontwikkelen?

 

Dit doen wij door het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en een talentenscan, middels de Iscreen methode! De talentenscan is speciaal ontwikkeld om inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Hiermee krijg jij inzicht in je eigen handelen op het gebied van jouw communicatiestijl en karakterprofiel.

Door te kijken naar jouw ambities en het verkregen inzicht in jouw ontwikkelpunten, kunnen we een persoonlijk ontwikkelplan creëren. Hierin geven wij advies welke trainingen op het gebied van soft- en hard skills jij de komende jaren nodig hebt om jouw ambities waar te maken!

Talent Ontwikkel Programma

Fase 2 - Talent Ontwikkel Programma

Als het persoonlijk ontwikkelplan gereed is, kunnen we aan de slag met jouw ontwikkeling in de tweede fase. Dit is het Talent Ontwikkel Programma.

Voor deze ontwikkeling maken wij gebruik van onze Wepro Academy. In de Wepro Academy zijn diverse mogelijkheden inzake opleidingen, trainingen en coaching die gaan bijdragen aan jouw ontwikkeling. Een voorbeeld zijn onze vakgroep overleggen. Hier staan relevante onderwerpen uit de technische branche centraal en een middel om onderling de technische kennis te delen!

Naast het volgen van diverse trainingen is het van belang dat jij je ontwikkeling ook in de praktijk kan toepassen. Om dit te realiseren besteden wij veel aandacht aan diverse projecten welke aansluiten op jouw ambitie!

Fase 3 - Continu verbeteren en verder ontwikkelen

Gefeliciteerd! Jij hebt het moment bereikt waar je de afgelopen jaren naar toe hebt gewerkt! Betekent dit dat er nu niets meer mogelijk is in het kader van ontwikkeling? Absoluut niet! Dit is het moment waarin je op verschillende projecten kan profiteren van al je opgedane kennis de afgelopen jaren. Dus geen trainingen meer? Jazeker wel, binnen de technische branche is het noodzakelijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, dit houden wij op peil.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden… Doordat jij jezelf hebt ontwikkeld tot specialist in jouw vakgebied is het mogelijk om deze kennis over te dragen. Dit kan zijn aan collega’s door middel van coaching, door het organiseren van onze vakgroep overleggen of door als gesprekspartner op te treden bij bedrijfsbezoeken of sollicitatiegesprekken. Jouw kennis in de praktijk brengen staat in deze fase centraal!

Ook als jij jouw ambitie al hebt bereikt, is het bij Wepro mogelijk om continu actief te zijn in jouw vakgebied.