werken
bij wepro

Wepro is een toonaangevend ingenieursbureau met vestigingen in Almelo, Groningen, Leusden, Meppel en Wageningen. Bij Wepro werk je projectmatig op locatie bij één van onze 300 partners. Wij werken door heel Nederland, zo kun je altijd aan de slag in jouw regio.

Wil jij ook een schat aan ervaringen op doen in een omgeving waarbij jij en jouw ontwikkeling centraal staat? Bekijk dan welke vacatures wij momenteel open hebben staan. Staat er nu geen geschikte vacature voor jou tussen, maar denk jij dat je van waarde kan zijn voor ons bedrijf? Stuur dan een sollicitatie naar recruitment@wepro.nl.

Almelo, Groningen, Leusden, Meppel en Wageningen

300 collega’s

Gemiddelde leeftijd: 34 jaar

Nederlandse opdrachtgevers + buitenlandse projecten

Onze vacatures

Ontwikkelingen binnen Wepro

Wepro staat nooit stil. Dat geldt ook voor onze collega’s. Elke dag doen wij ons best om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij met ons enthousiaste team.

Ons kapitaal is de collega. Hier gaat veel aandacht naar uit. Vanuit onze Wepro Academy zijn tal van ontwikkelwensen mogelijk. Ambities, ontwikkelwensen en doorgroeimogelijkheden worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelplan.

Doordat we hier zoveel aandacht aan besteden zijn vervolgstappen in jouw carrière sneller te maken. Mede doordat je met verschillende technieken en branches in aanraking komt.

Zo ontwikkelen collega engineers zich bijvoorbeeld tot lead engineer of projectmanager.

Geïnteresseerd?

Denk jij dat je de perfecte aanvulling bent voor ons team? Dan horen wij graag van jou! Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar recruitment@wepro.nl Ook kun je online je gegevens  achter laten, dan nemen wij contact met jou op.

Sollicitatieproces

 • Solliciteren

  Solliciteren kan online, telefonisch, of via mail. Binnen 24 uur wordt er gereageerd.

 • 1e sollicitatiegesprek

  Wij willen je graag leren kennen, uiteraard vertellen we je  ook alles over Wepro 

 • 2e sollicitatiegesprek

  Je leert ook andere Wepro collega’s kennen, zij zijn ook nieuwsgierig naar wie jij bent!

 • Contractbespreking

  Inhoudelijk zal er stap voor stap met jou een arbeidsovereenkomst worden doorlopen

 • Welkom bij Wepro!