Software Engineer

Wat krijg je?

Wat breng je mee?

Wat ga je doen?

Software Ontwikkeling
70%
Overleg
15%
Testen
10%
Inbedrijfstellen
5%

Vacature

Het ene moment werk jij mee aan de software van een sluis, of een machine voor toepassing in de chipindustrie. Het andere moment sta jij in een fabriekshal waar turbochargers geassembleerd worden. Wij bieden jou de kans om je snel en breed te ontwikkelen met veel verschillende technieken! Jij gaat als Software Engineer bij Wepro Ingenieursbureau werken op locatie bij verschillende opdrachtgevers waar jij in teamverband gave automatiseringsoplossingen bedenkt en uitwerkt.

Naast uitdagende projecten waar jij een wezenlijke bijdrage levert, investeren wij ook in jou! Dit kan technische inhoudelijk of op het gebied van soft skills. Samen met jouw team- en accountmanager stippel jij jouw ideale loopbaan uit en word jij een echte specialist die op verschillende terreinen inzetbaar is mét de zekerheid van Wepro als vaste werkgever.

Groeipad

Binnen Wepro krijg je de vrijheid en alle mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Samen gaan we bouwen aan een ontwikkelplan. Waarbij we nieuwsgierig zijn naar je visie en ambitie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling maar wij zullen er alles aan doen jou bij te staan!

  • Software Engineer

  • Medior Software Engineer/Junior Lead Engineer

  • Senior Software Engineer/Lead Engineer

  • Software Architect/Manager