Onze academy

Onze Wepro Academy is beschikbaar voor al onze collega’s. Of jij jezelf nu wilt ontwikkelen op het gebied van soft skills, technisch inhoudelijke kennis wil opdoen of een coachingstraject wil volgen, binnen onze Academy is alles mogelijk. Hierin staan drie pijlers centraal:

  • Leren
  • Ontwikkelen
  • Kennis delen

Doordat je de ruimte krijgt om op jouw manier bij te leren, te ontwikkelen en kennis te delen, kun je jouw ambities waarmaken. Je vindt hier onze ontwikkelkalender.

Wepro Academy
Jeffrey - projectmatig werken voor engineers
"Ik heb aan deze training deelgenomen omdat ik naast een theoretische training over projectmanagement op zoek was naar een praktische training in dit gebied."
Christian - softskills interpersoonlijke vaardigheden
"Ik was op zoek naar ontwikkeling in mijn communicatie skills voor mijn rol als Projectleider. Je wordt bij deze training vanaf het eerste moment uit je comfortzone getrokken. Dat was natuurlijk even spannend, maar binnen de vertrouwde omgeving die de trainers creëren hebben we hierdoor des te meer geleerd. Er wordt een spiegel voorgehouden wat zorgt voor bewustwording van je communicatie."
Theo - verdieping interpersoonlijke vaardigheden
"Als introvert persoon heb ik moeite om anderen te overtuigen en invloed uit te oefenen. Door de training heb ik geleerd hoe ik dat kan doen op een manier die bij mij past. De theorie helpt om het te begrijpen en door het oefenen met Fred kan ik de modellen die ik heb geleerd toepassen in mijn gesprekken."
Ruud - aandrijven en besturen
"Deze training is interessant voor iedereen die bij machinebouwers projecten uitvoert. Veel van wat je in deze training leert zie je terug in de praktijk."
Lotte - maakbaarheid
"Ik wilde mijn kennis opfrissen en verbreden en kwam zo samen met mijn team- en accountmanager bij deze training uit. Tijdens de training heb ik geleerd welke lassymbolen ik voor welke tekening kan gebruiken en hoe ik een product simpeler kan maken."
Paul - functioneel toepassen van materialen
"Vanuit mijn interesse voor verschillende materialen heb ik me voor deze training aangemeld. Ik heb zowel verheldering over bekende materialen als nieuwe kennis over voor mij minder bekende materialen opgedaan. In de training worden theorie en praktijk goed afgewisseld en het is fijn dat er veel theoretisch naslagwerk beschikbaar is."
Bart - vorm - en plaatstoleranties
"Ik had bij een opdrachtgever al te maken gehad met dit onderwerp en wilde er meer over leren. De kennis die ik heb opgedaan, kon ik de volgende dag dus meteen toepassen. Daarnaast is het voor de praktische toepassing fijn dat je eigen tekeningen mee kunt nemen naar de training en je daar feedback op krijgt."
Pieter - machineveiligheid ABD
"In de eerste module is veel ruimte om vragen te stellen aan een docent met veel praktijkervaring en met een goede verhouding tussen theorie en praktijk. Ik heb veel geleerd over de wet- en regelgeving van machines en veiligheid."
André - embedded development C/C++
"De focus ligt in deze training met name op embedded engineering met programmeertaal C. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de programmeertaal C++
Nick - elektrotechniek voor werktuigkundigen
"Middels deze training heb ik met name belangrijke begrippen uit de elektrotechniek geleerd. Daarnaast wordt soms ook de praktische toepassing behandeld."
Sebastiaan - werktuigkunde voor elektrotechnici
"Deze training brengt je de basisprincipes en werking van W-installaties bij. Hierdoor heb ik breder inzicht gekregen in de toepassing van W-installaties. Door de basisprincipes van het W-vak te leren zijn veel zaken op hun plek gevallen. Bij een ontwerp kan ik nu beter meepraten en denken. "
Previous slide
Next slide

De mogelijkheden

Welke mogelijkheden zijn er binnen de Wepro Academy? Genoeg! Naast de individuele trajecten, bieden wij ook groepstrainingen aan. Deze groepstrainingen volg je samen met je Wepro collega’s en staan vermeld op de opleidingskalender. Op de opleidingskalender is te zien welke groepstrainingen er binnen de Wepro Academy gegeven worden en wanneer de groepstraining gaat plaatsvinden. Wil je meer informatie of je aanmelden voor een groepstraining? Neem gerust contact op met je team- en accountmanager of één van onze recruiters. Hiernaast kun je ook de ervaringen van onze collega’s lezen!