vaca

Industrieel Product Ontwerper

Wat krijg je?

Wat breng je mee?

Wat ga je doen?

Mechanical design (3D CAD tekenen, design, en productietekeningen)
55%
Overleg met collega’s, interne afdelingen en externe partijen
20%
Voorbereiding van productie (Materiaalkeuze, productiekeuze etc.)
10%
Eigen ontwikkeling, Wepro activiteiten
10%
Bezoeken van klanten en leveranciers
5%

Vacature

Ben jij een ambitieuze Industrieel Product Ontwerper die niet alleen wil ontwerpen, maar ook de technische kant wil domineren? Wil je werken aan uitdagende projecten, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen met behulp van onze toonaangevende Wepro Academy? Dan hebben wij iets voor jou!

 

Wepro Ingenieursbureau is op zoek naar een gedreven en innovatieve Industrieel Product Ontwerper die passie heeft voor het ontwerpen van duurzame, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke producten, onderdelen binnen de automotive, machinebouw en apparatenbouw. Bij ons krijg je de kans om jezelf te onderscheiden en je te specialiseren in de technische aspecten van productontwikkeling en machinebouw binnen diverse en afwisselende projecten bij onze opdrachtgevers.

Groeipad

Binnen Wepro krijg je de vrijheid en alle mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Samen gaan we bouwen aan een ontwikkelplan. Waarbij we nieuwsgierig zijn naar je visie en ambitie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling maar wij zullen er alles aan doen jou bij te staan!