Team- en accountmanager

Wat krijg je?

Wat breng je mee?

Wat ga je doen?

Begeleiding team
30%
Relatiebeheer
20%
Eigen ontwikkeling
15%
Opbouw team
15%
Acquisitie
10%
Administratief
10%

Vacature

Je bent werkgever voor jouw eigen team van technische collega’s. Jij coacht, inspireert, begeleidt en zorgt er voor dat jouw technische collega’s elke dag hun kennis en talenten kunnen inzetten op uitdagende en afwisselende projecten bij onze opdrachtgevers.

Jij vindt en bindt nieuwe technische collega’s en voor onze opdrachtgevers ben jij hét aanspreekpunt. Jij denkt proactief mee, signaleert kansen en helpt opdrachtgevers bij het scherp krijgen van hun vraagstuk.

Ook vinden wij het belangrijk dat je ondernemend en ambitieus bent. Je durft jezelf kwetsbaar op te stellen, kunt overtuigen en hebt inlevingsvermogen.

Ohja, we werken ook aan je dart, tafelvoetbal of tafeltennis- skills. En je bent ook niet vies van een feestje op z’n tijd? 😉

Groeipad

Binnen Wepro krijg je de vrijheid en alle mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Samen gaan we bouwen aan een ontwikkelplan. Waarbij we nieuwsgierig zijn naar je visie en ambitie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling maar wij zullen er alles aan doen jou bij te staan!

  • Team- en accountmanager/Technisch sales consultant

  • Senior team- en accountmanager/Technisch sales consultant

  • Regiomanager

  • Commercieel manager