Team- en accountmanager

Wat krijg je?

Wat breng je mee?

Wat ga je doen?

Begeleiding team
30%
Relatiebeheer
20%
Eigen ontwikkeling
15%
Opbouw team
15%
Acquisitie
10%
Administratief
10%

Vacature

Voor onze engineers is Wepro dé basis als het gaat om uitdaging, ontwikkeling en afwisseling. We zetten onze collega’s projectmatig in om de technische vraagstukken van opdrachtgevers op te lossen. Om dat mogelijk te maken is de functie van Team- en Accountmanager een hele belangrijke.

Als Team- en Accountmanager vervul je de rol van werkgever voor je eigen team van engineers. Je coacht, begeleidt en inspireert en gaat samen op zoek naar het project dat het best past bij de kwaliteiten en ambities van je collega. Tijdens projecten blijf je vanuit Wepro het aanspreekpunt, zowel voor je collega als voor de opdrachtgever. Het is dus belangrijk dat je je zakelijke relaties goed onderhoudt én uitbreidt, om nieuwe kansen te creëren én te signaleren.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de groei van Wepro. Je krijgt daarin veel vrijheid, maar in ruil verwachten we toewijding en eigenaarschap: je draagt verantwoording voor je team en resultaat.

Bij Wepro krijg je volop ontwikkelmogelijkheden. Dat geldt niet alleen voor onze technische collega’s, maar ook voor jou als Team- en Accountmanager. Persoonlijke aandacht en ontwikkeling zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Daarom bieden we je exact wat je nodig hebt om je ambities waar te maken en je carrièrepad de juiste richting te geven. Dat doen we onder andere aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan en via onze eigen Wepro Academy.

Groeipad

Binnen Wepro krijg je de vrijheid en alle mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Samen gaan we bouwen aan een ontwikkelplan. Waarbij we nieuwsgierig zijn naar je visie en ambitie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling maar wij zullen er alles aan doen jou bij te staan!

  • Team- en accountmanager/Technisch sales consultant

  • Senior team- en accountmanager/Technisch sales consultant

  • Regiomanager

  • Commercieel manager