Werkvoorbereider E/W

Wat krijg je?

Wat breng je mee?

Wat ga je doen?

Voorbereiden
30%
Meer- minderwerk
25%
Planning
20%
Bestellen
15%
Contact met monteurs, leveranciers en opdrachtgevers
10%

Vacature

Een onmisbare rol in het voortraject van ieder technisch project is de werkvoorbereider, want een goed begin is het halve werk! Met jouw inzet kennen onze projecten een vliegende start en verlopen deze soepel. Wij zorgen voor hét project waar jij met trots aan mee werkt. Want jouw werk is immers bepalend voor het verdere projectverloop, de samenwerking en de uiteindelijke kwaliteit!

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden voor het realiseren van de projecten op het gebied van gebouwgebonden installaties. Je zorgt voor een tijdige en juiste levering van materialen en bepaalt het meer- en minderwerk. Tevens ben je aanspreekunt voor de monteurs en overleg je met leveranciers en opdrachtgevers.

Jij draagt met vertrouwen en trots de technische verantwoordelijkheid en doet dit door jouw procesmatige kracht te combineren met jouw technische expertise en ervaring!

Als Werkvoorbereider bij Wepro Ingenieursbureau ga jij iedere dag een meerwaarde leveren aan de projecten van onze opdrachtgevers!

Groeipad

Binnen Wepro krijg je de vrijheid en alle mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Samen gaan we bouwen aan een ontwikkelplan. Waarbij we nieuwsgierig zijn naar je visie en ambitie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling maar wij zullen er alles aan doen jou bij te staan!

  • Werkvoorbereider

  • Senior Werkvoorbereider

  • Werkvoorbereider

  • Werkvoorbereider Engineer

  • Werkvoorbereider

  • Projectleider