Hardware Engineer

Wat krijg je?

Wat breng je mee?

Wat ga je doen?

Engineering
60%
Overleg
10%
Uitwerken schema's
20%
Ondersteuning
10%

Vacature

Als Hardware Engineer bij Wepro Ingenieursbureau zet jij – op locatie bij verschillende opdrachtgevers – jouw kennis en expertise in om een gedegen en betrouwbare elektrotechnische installaties te realiseren. Jij werkt aan uitdagende projecten in onder meer de sectoren machinebouw, industrie, productie, petrochemie en waterbehandeling. Vanuit jouw kennis en ervaring, maar ook door het slim toepassen van software, ontwerp jij vlot en vakkundig elektrotechnische installaties die voldoen aan geldende normen en richtlijnen. Hierin ben je bedreven met softwarepakketten als EPLAN, SolidWorks Electrical, AutoCAD Electrical, ELCAD of vergelijkbaar. Uiteraard nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren als je bereid dit bij te leren.

Naast uitdagende projecten waar jij een wezenlijke bijdrage levert, investeren wij ook in jou! Dit kan technische inhoudelijk of op het gebied van soft skills. Samen met jouw team- en accountmanager stippel jij jouw ideale loopbaan uit en word jij een echte specialist die op verschillende terreinen inzetbaar is mét de zekerheid van Wepro als vaste werkgever.

Groeipad

Binnen Wepro krijg je de vrijheid en alle mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen. Samen gaan we bouwen aan een ontwikkelplan. Waarbij we nieuwsgierig zijn naar je visie en ambitie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling maar wij zullen er alles aan doen jou bij te staan!

  • Hardware Engineer

  • Medior Hardware Engineer/Junior Lead Engineer

  • Senior Hardware Engineer/Lead Engineer

  • System Engineer/Manager