TKPS: engineering en technische uitwerking

Turn Key Pipeline Services is een leverancier van complete coatingoplossingen voor pijpen die voor het transport van gas, water en olie worden gebruikt. De projecten verschillen van compleet en volledige geautomatiseerde coatinginstallaties tot pijpbehandelingsaparatuur  maar ook een enkele machine om een bestaande pijpcoatinginstalatie te verbeteren. De klanten zijn olie- en gasbedrijven, pijpfabrieken  en olie- en gasaanemers.

Wepro heeft ondersteuning geleverd voor de afdeling engineering. Binnen deze afdeling is er algeheel ondersteuning geboden op zowel lay-out en detail niveau. Om de engineering tijdig afgeleverd te krijgen heeft TKPS een stuk ondersteuning gevraagd van Wepro.

Voor zowel de lay-out als detail (productie) designs is er gewerkt met SolidWorks en Autocad. Daarnaast zijn er krachtberekening uitgevoerd over de machines van TKPS. Naast deze technische ondersteuning hebben wij TKPS is ook op coördinerend vlak bijgestaan door het verkrijgen van productspecificaties vanuit de diverse leveranciers om zo de juiste equipment te kunnen bepalen.